Search

"Krenar për të shkuarën...Të fortë për të ardhmen"

Meggle është themeluar në vitin 1877 nga  Josef Anton Meggle si një dyqan i vogël djathi dhe qumështi në Wasserburg në Bavari, pranë Mynihut. Sot kjo kompani renditet ndër prodhuesit më të njohur të produkteve të qumështit, jo vetëm në Europë por dhe në Azi dhe Amerikë. Një shtrirje ndërkombëtare duke e bërë qumeshtin lokal produkt të standartit dhe kualitetit të lartë. Grupi Meggle është prezent në 2,500 vende në shtrirje globale dhe ka një qarkullim vjetor 1 miliard euro. Grupi ka gjeneruar sukses ndër vite edhe pse konkurrenca ka qënë në rritje, si fryt i filozofisë që bazohet në qëndrueshmëri dhe përgjegjësi sociale.

 

Në portofolin e produkteve të Meggle, kompania BBI Group tregton kremin e pastiçerisë, produkti dallon nga cilësia më e lartë në tregun europian dhe shijen e shkëlqyer. Është e kuptueshme që ne kemi si qëllim të orientojmë komsumatorim tonë drejtë shërbimit më të mirë dhe ofrojmë një mbështetje individuale të ekspertëve tanë për rritje të besueshmërisë ndaj nesh. Produktet përmbajne proteina, qumësht dhe kombinime hidrokloride të prodhuara në laborator të teknologjisë së lartë.

 

Dëshironi të punoni me një kompani si kjo dhe sëbashku me ne të vazhdojmë historinë tonë të suksesit me risi të reja? Në ofrojmë një gamë të gjerë të mundësive drejt së ardhmes..