Search

 • Kremëra

  Kremërat e pastiçerisë i ndajmë në disa grupe të ndryshme. Kemi kremëra pastiçerie të gatshëm, të cilat ndahen në kremëra me bazë shtazore dhe kremëra me bazë vegjetale. Gjithashtu një ndarje tjetër e kremërave të pastiçerisë është ajo që ka të bëjë me kremëra të ftohtë pastiçerie dhe kremëra të ngrohtë pastiçerie.

 • Fruta të ngrira

  Frutat e ngrira janë një ndër asortimentet më të rëndësishme për pastiçeritë. Frutat e ngrira shërbejnë për ti dhënë një shije edhe më të plotë ëmbëlsirave dhe tortave, duke ndihmuar në përshtatjen edhe me shijet e klientëve të ndryshëm. BBI disponon fruta të ngrira të të gjitha llojeve.

 • BRUM SHEQERI

  Brumi i sheqerit është një ndër elementët më të përdorshëm në ditët e sotme për pastiçeritë. Nëpërmjet brumit të sheqerit ju mund ti jepni jetë embëlsirave tuaja duke krijuar figura dhe imazhe nga më të ndryshmet. Në këtë mënyrë, torta apo ëmbëlsira juaj nuk do të jetë vetëm do të ketë një shije por edhe një pamje të veçantë.

 • MOUSE & SEMIFREDDO

  Semifreddo është një ndër ëmbëlsirat më popullore në kategorinë e ëmbëlsirave gjysëm të ngrira. Mouse si lëndë e parë jep mundësinë çdo pastiçieri për të krijuar një semifredo perfekte. Këto komponentë të rëndësishëm për pastiçerinë janë pjesë e gamës së produkteve të ofruara nga BBI.

 • VANILJE KRISTAL

  Vanilje kristal është një ndër përbërësit më të rëndësishëm që i nevojitet një pastiçeri. Ky komponent ndihmon në dhënien e një shije më të mirë dhe të veçantë ëmbëlsirave të përgatitura me këtë përbërës. Kjo është arsyeja pse ky përbërës është pjesë e ingredientëve të tregtuar nga BBI në kategorinë e lëndëve të para për pastiçeri.

 • ARRË KOKOSI

  Arra e kokosit është një përbërës mjaft i veçantë për pastiçeritë. Pamja e saj karakteristike dhe shija unike që krijon bën shumë ëmbëlsira të identifikohen nga përmbajtja e këtij elementi. Arra e kokosit ka një shije e cila u jep mundësinë pastiçierëve ta përdorin gjerësisht. Në shumë raste arra e kokosit përdoret edhe si element dekorativ për ti dhënë një pamje edhe më interesante ëmbëlsirave.

 • Fruta të thata

  Në kategorinë e frutave të thata përfshihen përbërës të tillë si kikirikat, arrat, fistikat, rrushi i thatë dhe bajamet. Këto përbërës kanë një vlerë të konsiderueshme ushqyese dhe japin një shije të veçantë për ëmbëlsirat. Zakonsisht frutat e thata përdoren më gjerë në ëmbëlsirat me përmbajtje çokollate.

 • Shurupe për kokteile

  Më shumë se 10 lloje kokteil mikse të gatshëm për tu pirë, me ose pa përmbajtje alkoli. Shije frutash nga më të ndryshmet (tropikale dhe ekzotike). Përdorimi i këtyre shurupeve sjell një reduktim të kostove të përgatitjes me rreth 40% - 50%. Gjithashtu këto shurupe ofrojnë një shumëllojshmëri ngjyrash duke i dhënë mundësi nga më të ndryshme fantazisë tuaj.

 • Miell për pandispanjë

  BBI ofron miellin më cilësor në treg për përgatitjen e pandispanjës në një formë të ajrosur të ngjashme me sfungjerin e detit. Kjo cilësi garantohet bashkëpunimi me kompaninë Sefco Zeelandia, e cila është lider në fushën e pastiçerisë. Masa e përgatitur edhe pas pjekjes qëndron fleksibël dhe të lejon krijimin e ëmbëlsirave të formave të ndryshme.

 • Linja e çokollatave

  Çokollata është një përbërës mjaft i rëndësishëm i përgatitjes së ëmbëlsirave. Një pjesë e madhe e ëmbëlsirave e kanë këtë përbërës edhe si pjesë kryesore të shijes. BBI ofron për të gjithë klientët e saj çokollatë të zezë, çokollatë të bardhë, çokollatë qumështi dhe koperturë çokollate (fondente, e bardhë, qumështi).

 • Codette Sheqeri

  Codettet e sheqerit janë një përbërës zbukurues për shumë ëmbëlsira. Ato shërbejnë për ti dhënë ngjyra të ndryshme ëmbëlsirave, pa harruar shijen e sheqerit që përmbajnë në vetevete. Ky përbërës vjen në ndihmë për ti dhënë dorën finale zbukurimit të ëmbëlsirës. BBI ofron codette sheqeri 100% natyrale dhe në një shumëllojshmëri ngjyrash.

 • Xhelatinë

  Xhelatina është një tjetër përbërës që shërben si lëndë e parë për pastiçeritë në përgatitjen e një sërë ëmbëlsirash. Ajo përdoret kryesisht në ngrirjen e kremrave duke krijuar një fryrje të tyre. Në këtë mënyrë ëmbëlsirat përveç shijes kanë edhe një formë të qëndrueshme me kalimin e kohës. Përbërësi i xhelatinës ofrohet në formë pluhur, kokërr ose pllakë. BBI ofron të tre këto lloje të xhelatinës.

 • Farsitura të shijeve

  BBI ofron një gamë të gjerë farsiturash shijesh ku mund të përmendim shijet e karamelit, vaniljes, çokollatës, limonit, çokollatës së bardhë, kivit, luleshtrydhes, frutave të pyllit, portokallit, bananes, kajsisë, biskotës dhe me shije neutrale. Të gjitha këto farsitura shijesh të ofruara u vijnë në ndihmë çdo ditë pastiçierëve në përgatitjen e ëmbëlsirave në një mënyrë sa më të shishme.