Search

 • Forma brumi & çokollate

  BBI Group ju jep mundësinë të zhvilloni fantazinë tuaj në përgatitjen e ëmbëlsirave. Një gamë e gjerë formash për të punuar petat e brumit dhe çokollatën do të ndërthuren më së miri me idetë tuaja gjatë përgatitjes së ëmbëlsirave.

 • Kapsula furre

  Në gamën e produkteve të ofruara nga BBI Group mund të gjeni kapsula furre prej letre dhe silikoni që durojnë deri në 1000 pjekje. Të gjitha madhësite (për cupcakes, biskota, tarta..etje) i gjeni me një shumëllojshmëri formash

 • Veshje pastiçerie

  Për tju ardhur në ndihmë gjatë përgatitjes së ëmbëlsirave, BBI Group ofron doreza zjarrëduruese të të gjitha përmasave, përpareset dhe kapelet më cilësore në treg. Një gamë e gjerë për tu përshtatur me kërkesat dhe nevojat e çdo klienti.

 • Brumatriçe

  Brumatriçet janë pjesë e gamës së artikujve që BBI Group ofron për pastiçeritë. Pranë nesh do të keni mund të gjeni një gamë të gjerë pajisjesh industriale dhe artixhanale për përpunimin e brumit, biskotave për paketimin e kutive dhe paletave.

 • Qese pastiçerie

  BBI Group ofron të gjithë gamën e nevojshme të qeseve të pastiçerisë të cilat janë të nevojshme për realizimin e dekorimeve të ndryshme për tortat, kekun, biskotat si dhe në përgatitjen e tullumave. Një aksesor i domosdoshëm për çdo pastiçeri.

 • Modelues, rule fondani

  Jepni formën ideale ëmbëlsirave që ju krijoni. Nëpërmjet gamës së gjerë të modeluesve dhe rule fondani të ofruara nga BBI group ju do të keni mundësi të realizoni ëmbëlsira me forma të shumëllojshme.

 • Prerës pandispanje

  Një aksesor me një rëndësi të veçantë për çdo pastiçeri. Nëpërmjet prerësit të pandispanjës ju keni mundësi të prisni pa dëmtuar dhe thërrmuar pandispanjën njëkohësi në tre pjesë. BBI Group ju ofron një gamë cilësore prerës pandispanje në përshtatje me nevojat dhe kërkesat tuaja.