Search

  • Përzierje mielli për bukë

    BBI ofron një shumëllojshmëri përzierjesh mielli për buke të tilla si zeemoto (per buke tradicionale greke, snacks, hamburger…etj); panomix (per buke te zeze, integrale..etj); jung dinkel (per buke te zeze gjermane me structure te rende me fara); panomix rrogopan (per buke thekre me structure te rende dhe te lehte); panomix multicereal dark (perzierje me shume fara qe perdoret per buke te zeze, snacks, sanduic, krakers); panomix fiesta corn (perzierje per prodhim buke internacionale buke misri special, sanduic, snaks, krakers, kricinia dhe briosh misri).

  • Fara dhe dekorues

    Në drejtim të farave dhe dekoruesve të tjerë të bukës BBI ofron fara mix (tershere, lin, fara luledielli, susam); fara susam; fara luledielli; tershere e imet; tershere e trashe; corn dekor (levozhga misri per dekorimin e bukes se misrit); corn flakes (per dekorim buke)

  • Përmirësues Buke

    Në lidhje me përmirësues buke, BBI ofron sunny plus xwriatiko (permiresues per buke te verdha dhe tradicionale); golden star special (permiresues per te tera prodhimet e bukes qe perdoret maja); super soft (permiresues per buke te lehta dhe te buta si hamburger); brum I tharte prozyl (bukes i jep nje arome shume te kendeshme).