Search

Misioni & Vizioni


Misioni i kompanisë

Ne punojmë me përgjegjësi sociale, me një biznes që rritet. Çelësi i suksesit tonë është indetifikimi dhe përmbushja e çdo nevoje të konsumatorit me profesionalizëm maksimal. Ne kontribuojmë në kompaninë tonë gjithmone duke qënë një hap përpara.

 

Vizioni i kompanisë

 • Ne synojmë të jemi partnerët më të besueshëm për klientët tanë dhe të sigurojmë mbulimin maksimal të tregut në këtë fushë
 • Ne synojmë të Jemi gjithmonë në një proçes drejt risive dhe inovacioneve të reja
 • Ne synojmë të jemi një staf sa më profesional dhe të motivuar
 • Ne synojmë të jemi referenca e kompanive “mëmë” në tregun shqipëtar për gamën e produkteve të ofruara prej tyre.
 • Ne synojmë të ruajmë gjithmonë vlerat tona bazë që janë Integriteti, Ekselenca, Klienti prioriteti ynë.

 

Vlerat tona

 • Ne kemi vendosur klientin në qendër të asaj çfarë bëjmë.
 • Ne vlerësojmë sfidën dhe shpërblejmë njerëzit tanë.
 • Ne jemi të angazhuar për një udhëheqje të qëndrueshme.
 • Ne ndërtojmë të ardhmen mbi themelet e biznesit tonë.

 

Formula jonë e suksesit

 • NJohja me klientin
 • Komunikimi
 • Organizimi
 • Qëndrueshmëria
 • Zgjidhja e konfliktit

 

Vizioni ynë drejt të ardhmes

 • Mbulimi më i gjerë dhe i detajuar i tregut.
 • Zgjerimi i vazhdueshëm në tregjet në zhvillim.
 • Integrimi i zgjidhjeve për efikasitet më të madh operacional dhe kënaqësinë e klientit.