Bianca GR, përgatitje për marenga x 12kg

Pregatitje e gatshme për prodhimin e marengës italiane duke i shtuar vetëm ujë dhe sheqer. Ky produkt mund të përziet me kremëra pastiçerie dhe pana.

 

Read more...

Tart Noir, miell i gatshëm për tarta

Përgatisni ëmbëlsirat e juaja të preferuara me bazë përbërje tartat. Kjo recetë ju ofron mundësin e përgatitjes miks për prodhimin e tartave me çokollatë te shkrifët, krokante dhe shumë të tjerave.

 

Read more...

Doll, miell për brum pasta shu x 25kg

Pastashu është një ndër ëmbëlsirat më të preferuara për shumë prej jush. Në vijim do të keni mundësinë të mësoni recetën për prodhimin e brumit të kësaj ëmbëlsire. 

 

Read more...

Double Choco Muffin, me shije çokollate x 15kg

Përgatisni Double Choco Muffin me shije çokollatë. Zbuloni recetën për këtë ëmbëlsirë të shijshme që do tju ëmbëlsojë ditën tuaj. 

 

Read more...

Roi Blanc, Miell Pandispanjë x 10kg

Përgatisni vetë pandispnanjën e ëmbëlsirave tuaja dhe ndërthurni shijet e ndryshme me to. Roi Blanc është miell pandispanje për prodhimin e pandispanjës me strukturë të përqëndruar. 

 

Read more...

Page 1 of 3