Search

 • Ambalazhe letre

  BBI Group ofron një gamë të gjerë ambalazhesh prej letre. Çdo produkt prej letre për catering apo fast-food, të tillë si gota, pjata, peceta, letër furre mund ti realizojmë dhe me logon që dëshironi.

 • Ambalazhe kartoni

  BBI Group ofron ambalazhe kartoni të përmasave dhe formave të ndryshme. Ne ofrojmë ambalazhe kartoni të tilla si kuti picash, kuti torte ose disqe torte, të gjitha në cilësi dhe përmasa të ndryshme.

 • Ambalazhe alumini

  BBI Group ofron ambalazhet e aluminit për catering,fast food dhe restorante në përmasat e të gjitha vasketave (s681, s680, s729, sp24, s910, s931, s816, s815, s813, s230, s803, s802, s528, s350…etj). Gjithash ofrojmë edhe membranat dhe letrat e aluminit në gjatësi të ndryshme.

 • Ambalazhe plastike

  BBI Group ofron edhe ambalazhe plastike në përshtatje me nevojat dhe kërkesat e konsumatorëve. Në gamën e ambalazheve plastike të vëna në dispozicion për klientët tanë janë lugë, pirunj, thika, gota, pjata, kupa dhe pipa. Një shumëllojshmëri ambalazhesh për çdo nevojë tuajën.

 • Membrana dhe filma

  Membranat dhe filmat janë një tip ambalazhi mjaft i nevojshëm për bizneset dhe konsumatorët për mbështjelljen e një sërë produktesh. BBI Group ofron membrana dhe filma të tipeve të ndryshme, të holla për mbështjelljen e ushqimeve si dhe të trasha për makineri ose paketime paletash.

 • Vasketa Felizole

  BBI Group ofron një shumëllojshmëri modelesh, formash dhe ngjyrash për ambalazhet e tipit vasketa felizole. Në këtë mënyrë BBI është në gjendje të plotësojë nevojat specifike të çdo klienti për produkte të kësaj kategorie.