Search

  • Artikuj për ditëlindje

    BBI ofron një gamë të gjerë produktesh për të festuar në mënyrë ideale ditëlindjen e të dashurve tuaj. Ne tregtojmë aksesorë për të bërë festën e ditëlindjes tuaj sa më të veçantë. Ndër artikujt kryesorë që BBI ofron për ditëlindje përfshihen kapele, maska, qirinj, pjata letre, gota, tullumbace, shirita dhe shumë artikuj të tjerë.

  • Artikuj për dasma

    BBI Group ofron gjithashtu edhe një gamë të gjerë artikujsh për organizimin e dasmës tuaj në mënyrë perfekte. Në gamën e produkteve tona ofrohen petalet, shporta, kufeta, qirinj, fishekzjarre dhe shumë artikuj të tjerë për të kuruar në detaje ditën më të veçantë të jetës tuaj.