Search

Distribucioni

Nepermjet rrjetit  tone te shperndarjes,ne mbulojme me produktet e portofolit tone 100% te territorit te Shqiperise dhe 100% te territorit te Kosoves. Ne ndodhemi:

  • 20 Km nga qendra e Tiranes
  • 15 Km nga aeroporti Nene Tereza (TIA)
  • 10 Km nga Porti Durresit
  • 100m nga Autostrada Tirane-Durresit

Kompania BBI nëpërmjet aktivitetit të saj manaxhon hapsirat si në vijim:

  • Sip ne teresi 10038 m2
  • Sip ambjenete zyra 2500 m2
  • Sip magazina 4808 m2 kapacitet 4000 paleta
  • Zona e ngarkimit 2730 m3
  • Kapacitet frigoriferike dhe ngrirje 200 paleta

Eksperienca ndërvite dhe zhvillimi i vazhdueshëm ka sjellë që BBI të zhvillojë biznesin e tij edhe Kosovë, nëpëmjet filialit BBI Kosova. Për të mbajtur një nivel të lartë efiçence BBI ka ndërtuar një strukturë shpërndarje që përfshin nënshpërndarës në qytetet kryesore si Tiranë, Shkodër, Elbasan dhe Vlorë. Gjithashtu në qytetin e Tiranë BBI, operon edhe me një pikë të vetën, e lokalizuar në Rr. "Ali Demi".

Flota jone e shperndarjes eshte gjithmone ne rritje.Sigurone shperndarjen ne gjithe Shqiperine, duke përfshirë aktualisht 30 mjete të tonazheve dhe madhësive të ndryshme për të plotësuar në kohë reale nevojat e çdo klienti.