Search

Sefco- Zeelandia: A journey that has the finest quality as its ultimate destination...

Fondacioni “Sefco” i krijuar që prej viti 1965 dhe aleanca Zeelandia Royal Group e zhvillon aktivitetin e saj që në 1900 gjetën pika të përbashkëta me njëra-tjetrën në vitin 1992 dhe lindi kompania me emër në botë sot Sefco Zeelandia. Çelsi i suksesit ndër vite është:

  • Zhvillimi dhe rritja progressive
  • Sinkronizimi
  • Teknologjia moderne
  • Filozofia e respektit te ndersjellte

Cilësia , shtuar vlerën dhe sigurinë e ushqimit janë parimet udhëzuese te kesaj kompanie

 

Në të gjithë botën, profesionistët dhe konsumatorët mund të mbështetën në produktet dhe shërbimet e ofruara. Në BBI Group në bashkëpunim me Sefco Zeelandia kemi ndërtuar një marrëdhënie besimi reciprok dhe kredibilitet me klientët tanë, gjithmonë sigurimin e tyre me produktet te teknologjise se fundit , stabilitet dhe efektivitetit të jashtëzakonshme .

 

Partneret tane te Sefco Zeelandias jan vazhdimisht duke eksploruar sjelljen e konsumatorëve , nevojat dhe dëshirat . Kjo është ajo që i bën të aftë dhe të kualifikuar për të njohur dhe për të krijuar mundësi të reja të tregut për klientët . Çdo produkt konsiderohet, me qëllim të krijimit të një përzierje të drejtë në mes të fizibilitetit teknik dhe mundësitë e tregut.

 

Sefco Zeelandia zhvillon aktivitetin e saj në 70 vende. Prania në mbarë botën mundëson monitorimin dhe analizën kërkesës së konsumatorëve në të gjithë botën duke arritur sa më shumë kënaqësinë e konsumatorit.

 

Inovacioni është në zemër të strategjisë së Zeelandias, dhe BBI Group i është bashkuar kësaj strategjie.