Search

TART NOIR, MIELL I GATSHËM PËR TARTA

Përdorimi:

Pregatitje miks për prodhimin e tartave me çokollatë te shkrifet dhe krokante, etj.

Receta për marengën:

1000 gr Tart Noir

430 gr Margarinë

50 gr Vezë

Përgatitja për marengën:

Përzijini të gjithe përbërsit së bashku në një mikser në shpejtësi të ngadaltë për 1 - 2 minuta, duke përdorur rrahësen e sheshtë. Vazhdoni miksimin deri në trashësinë e dëshiruar. Më pas me ndihmën e formave të ndryshme ose në letër furre vendosini për pjekje në temperaturën 200 - 210°C për afërsisht  7-10 minuta, minutazhi varet dhe sipas trashësisë së produktit.