Search

DOLL, MIELL PËR BRUM PASTA SHU X 25KG

Përdorimi:

Pregatitje miks për prodhimin e brumit të pastashuve.

Receta për marengën:

2000 gr Doll

1000 gr Vezë 

200 - 250 ml Ujë

40 gr Velex (në varësi të volumit që doni të krijoni)

Përgatitja për marengën:

Përzijini të gjithë përbërsit së bashku në një mikser në shpejtësi për 5 - 8 minuta, në varësi të fuqisë së miskerit. Me ndihmën e qeses së pastiçerisë vendosni format mbi një letër furre dhe piqini në temperaturën  240°C  për disa minuta, varet nga lloji i furrës.