Search

DOUBLE CHOCO MUFFIN, ME SHIJE ÇOKOLLATE X 15KG

Përdorimi:

Përgatitje speciale për prodhimin e muffin me shije çokollate.

Receta për marengën:

1000 gr Double Choco Muffin

400 ml Ujë 

400 ml Vaj (vegjetal)

100 gr Vezë (sipas dëshirës)

Përgatitja për marengën:

Përzijini të gjithë përbërësit së bashku me një rrahëse të sheshtë, me shpejtësinë maksimale të mikserit për 5 minuta. Mund ti shtoni sasisë, përbërës të ndryshëm si pepita, fruta të thata, fruta makedonia apo përbërës teë tjerë dhe përzijini përsëri. Mbushini format dhe piqini në temperaturë 180°C  - 200°C për një kohë që varet nga pesha e muffin. Mënyra ideale e pjekjes është  190°C për  22 minuta, për muffin që pëshojnë 75 gram.