DOUBLE CHOCO MUFFIN, ME SHIJE ÇOKOLLATE X 15KG
Përdorimi:
Përgatitje speciale për prodhimin e muffin me shije çokollate.
Receta për marengën:
1000 gr Double Choco Muffin
400 ml Ujë
400 ml Vaj (vegjetal)
100 gr Vezë (sipas dëshirës)
Përgatitja për marengën:
Përzijini të gjithë përbërësit së bashku me një rrahëse të sheshtë, me shpejtësinë maksimale të mikserit për 5 minuta. Mund ti shtoni sasisë, përbërës të ndryshëm si pepita, fruta të thata, fruta makedonia apo përbërës teë tjerë dhe përzijini përsëri. Mbushini format dhe piqini në temperaturë 180°C - 200°C për një kohë që varet nga pesha e muffin. Mënyra ideale e pjekjes është 190°C për 22 minuta, për muffin që pëshojnë 75 gram.