Search

MAMA'S DECO WHITE, MIELL PËR KEK X 25KG

Përdorimi:

Miell special për prodhimin e kekërave dhe tortave me strukturë kremoze dhe të butë. Cilësia e këtij mielli është mbajtja e frutave në siperfaqe të kekut dhe tortave.

Receta për miellin Mama's Deco White:

1000 gr Mama's Deco White

300 gr Vezë 

380 gr Vaj

250 ml Ujë

0 - 50 gr Sheqer

Përgatitja për miellin Mama's Deco White:

Përzijini të gjithë përbërësit në një mikser me një rrahëse të sheshtë për 1 minutë me shpejtësi të ulët dhe për 4 minuta me shpejtësi të lartë derisa një masë brumi homogjene të jetë krijuar. Mbushini format  e pjekjes 2/3 e masës. Mbusheni pjesën e mbetur bosh të formës me kremëra ose pregatitje frutash sipas dëshirës. Piqini format në tava në temperaturën  160°C  - 170°C (idealja 165°C), për 30 dhe 55 minuta e cila varet nga masa dhe pesha, po ashtu duhet marrë parasysh fillingu i frutave dhe lloji i furrës. Piqini kekun në forma dhe muffinet në temperaturën  180°C  - 185°C, për afërsisht 25 minuta, varet nga pesha gjithashtu.