Search

Ülker një markë e pakufizuar në kohë dhe hapsirë.

Ulker është themeluar në vitin 1944 duke nisur aktivitetin si një punishte e vogël biskotash, dhe në ditët e sotme është një nga markat më të njohura Turke në botë. Me rrënjët e saj në traditë dhe rritjen drejt së ardhmes është një emër që vazhdon të përqëndrohet në mirëqënien sociale dhe ekonomike të komunitetit. Produktet e Ulkerit janë prezente në tavolinën e konsumatorëve gjatë gjithë ditës. Ata i besojnë  sigurisë në cilësinë e tyre dhe standartit të lartë. Kompania shfaqet me 3,500 lloje produktesh në 41 kategori të veçanta. Produktet e Ulkerit janë prodhuar duke përdorur teknologjinë më të fundit. Vëmendja e kompanisë në cilësi e ka bërë markën sinonim me shijen, shëndetin dhe të ushqyerin.

Nga studimet e kryera çdo vit, emri Ulker është një markë e vlersuar dhe admiruar nga klientët e saj dhe Bizimi është një ndër markat më të njohura në nën katëgorinë e saj. Ulker kanë patur gjithmonë në qendërt të vëmendjes fëmijët. Baza emocinale e marrëdhënieve zakonisht fillon në fillim të jetës, duke qënë një fëmijë dhe duke u rritur më kënaqësinë e asaj çfarë të ofrojmë nga larmia e produkteve Ulker, ti e shikon këtë markë si pjesë të jetës tënde dhe një lidhje të fortë emocionale. Kjo është filozofia që ndjek kompania.

Ne BBI Group, si partner të Ulkerit për Shqipërinë ofrojmë për ju një portofol të produkteve për linjën e pastiçerisë  me cilësi të lartë, çmime të arsyeshme që janë të arritshme nga të  gjithë konsumatorët, për të krijuar një partneritet të fortë, duke ofruar shërbim më të mirë të mundshëm. Bizimi është shije në tryezen tuaj! Është margarina që e bën ushqimin tuaj të shijshëm dhe vaktin tuaj të shëndetshëm

Sëbashku jemi gjithmonë në rritje për të arritur standartin më të lartë.....