Search

Mbështetje maksimale e kompanise Ulker ne ndihme te aktiviteteve sportive per femije

Ne krijuam platformen “ Sporti & Femija” duke sjell ne jete projektet “sport & femije” te cilave ju kemi dhene nje rendesi te vecante.


Ne kete menyre ne kemi nxjerre ne pah projekte te cilat I bejne femijet me sport dashes.

Duke filluar nga viti 2005 e ne vazhdim,ne punimet e perbashketa qe kemi bere ne Federaten e futbollit dhe basketbollit kemi krijuar mbi 200 projekte qe fusin femijet ne boten e sporit.

Ne kuader te kesaj iniciative kemi 3 qellime te rendesishme :

  • Te krijojme diversitet dhe aktivitet fizik ne jeten e femijeve.
  • Te qendrojme prane dhe ti japim nje dore zhvillimit fizik dhe socio-kulturor
  • Te zgjojme ndjenjen positive te pergjegjesise sociale tek femijet me keto investime ne fushen e sportit.